Η τοποθεσία των διαμρισμάτων στο χάρτη


Η Κάλυμνος


Η Κάλυμνος βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, μεταξύ της Κω της Λέρου και της Μικράς Ασίας.
Είναι το 4ο σε μέγεθος και το 3ο στον πληθυσμό νησί της Δωδεκανήσου. Είναι 109.67 τετραγωνικά χλμ και οι ακτές της έχουν μήκος 96 χλμ. Είναι νησί με ναυτική παράδοση . Η ιστορία, ο πολιτισμός και η λαογραφία της αφορούν άμεσα τη θάλασσα. Τα άγονα, δύσκολα βουνά επεκτείνονται από άκρο σε άκρο της, με λίγη πρασινάδα να σπάει τη μονοτονία της πέτρας αλλά και με πολύβλαστη αύξηση του θυμαριού σε μερικές πλαγιές, η οποία εξηγεί γιατί το μέλι Καλύμνου έχει θεωρηθεί ανώτερο από ακόμη και αυτό της Αττικής.
Το Νησί της Καλύμνου είναι ένα μικρό, πανέμορφο, ήσυχο και πεντακάθαρο νησί, χωρίς κοσμοπολίτικα στοιχεία και απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν ηρεμία, πραγματική ξεκούραση, πραγματικό και όχι τεχνητό φυσικό περιβάλλον.
Η Κάλυμνος διαθέτει χαμηλή βλάστηση κυρίως θάμνους από αρωματικά φυτά όπως θυμάρι,θρίμπι, ρίκι, αλισφακιά, ρίγανη, δεντρολίβανο κλπ. Αυτή η θαμνώδης βλάστηση επιτρέπει την ανάπτυξη της μελισσοκομίας. Το θυμαρίσιο μέλι της Καλύμνου με όλα τα πλεονεκτήματα ενός προϊόντος Υγιεινής Διατροφής που δεν επιδέχεται χημικά συντηρητικά ή πρόσθετα με το θαυμάσιο άρωμα που διαθέτει συνιστά μια παραγωγική δραστηριότητα του Νησιού. Στον ορεινό όγκο της Καλύμνου ζουν ελεύθερα χιλιάδες κατσίκια που αναγκάζονται να πίνουν νερό από την θάλασσα. Το θαλασσινό νερό που πίνουν κάνει το κρέας τους ιδιαίτερα νόστιμο και απόλυτα φυσικό χωρίς ορμόνες και διάφορες παχυντικές ουσίες. Στο Βαθύ της Καλύμνου λόγω του ήπιου κλίματος και του περιορισμένης έκτασης γόνιμου εδάφους καλλιεργούνται με παραδοσιακό τρόπο όλα τα εποχιακά οπωροκηπευτικά.
Τα διαμερίσματα Μελίνα βρίσκονται στο μικρό παραθαλάσσιο θέρετρο του χωριού Μυρτιές, οκτώ χιλιόμετρα από τν Πόθια το κύριο λιμάνι της Καλύμνου. Οι Μυρτιές έχουν τακτικές μεταφορικές συνδέσεις με την Πόθια και το υπόλοιπο νησί, συμπεριλαμβανομένων τακτική συγκοινωνία με λεωφορεία. Το μικρό λιμάνι στις Μυρτιές διαθέτει επίσης μια συχνή υπηρεσία ταξί με την όμορφη γειτονική νήσο Τέλενδο, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά. Η καθαρή, όμορφη ενιαία παραλία και οι ορμίσκοι των Μυρτιών βρίσκονται αμέσως κάτω από τη Μελίνα Διαμερίσματα, από την οποία μπορείτε να φτάσετε την παραλία μέσα σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες αναισθητοποίηση τοπικές παραλίες σε κοντινή απόσταση από τα διαμερίσματα. Μυρτιές ίδια παρέχει όλες τις υπηρεσίες που ένας επισκέπτης μπορεί να χρειάζεται - τα εστιατόρια, τα μπαρ, τους μικρούς ανεξάρτητους τοπικά καταστήματα, ένα τουριστικό γραφείο, ενοικίαση μοτοσυκλέτας, και μερικά μικρά σούπερ μάρκετ - διατηρώντας την ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα με τη μέρα, έρχονται στη ζωή και στις παραδοσιακές ταβέρνες και μπαρ σε νύχτα.

 
Πως θα έρθετε